Hædring af Dyrdilmyri ryttere og hjælpere

Written on november 7, 2013 at 05:32, by Categories: Uncategorized

I weekenden den 7-8 September blev der afholdt Klubmesterskab på Fogedgården og traditionen tro var der lørdag aften rytterfest. I denne forbindelse hædrede foreningen en række hjælpere og ryttere.

Foreningen fungere basseret på frivilligt arbejde og rigtig mange bidrager gennem deres indsats som bestyrelses eller udvalgsmedlemmer. Det er prisværdigt og eksempel til efterfølgelse :-)

Herudover er der nogle enkeltpersoner der igennem 2013 har stillet op igen og igen,når der var brug for en ekstra indsats,specielt i forbindelse med vore stævner.

For at påskønne denne ekstraordinære indsats har Bestyrelsen og Sportsudvalget besluttet at hædre årets hjælpere. Vort valg faldt naturligt på:
Lina Hjort
Jette Repstock
Susanne Hansen
Anette Bentzen
Torben
Frank
Christina Larsen
Sara Ramussen

Foreningens ryttere har igen i år klaret sig fantastisk flot ved DM og traditionen tro hyldede vi de af vore ryttere der vandt medaljer ved DM 2013. Det var:

Charlotte Cook,Gædingakebbne B-flok Sølv
Pernille Harslund,Gædingakebbne Teenager-flok Sølv
Anne Sofie Nielsen,Danmarksmester 5.1,T2 Sølv,5-gang kombination Bronze – Udtaget til VM landshold
Isabel Felsum,Danmarksmester 4-gang kombination,4.1 Sølv,T1 Bronze og ikke mindst VM Bronze i 4-gangs kombination
Caroline Storch,Danmarksmester Speed pas Ungdom  og 5-gang kombination Ungdom – Udtaget til VM landshold
Caroline Poulsen,Danmarksmester T1U,4.1U Sølv,4-gang kombination Ungdom Sølv,– VM Sølv i T1U
Amalie Møller-San Pedro,Danmarksmester Gædingakeppni Ungdoms-flok,Stilpas Ungdom Sølv,T2U Sølv,5-gang kombination Ungdom Sølv,DI årets Gædingakeppni rytter og udtaget til NM Gædingakeppni 2013
Alberte Møller-San Pedro,Danmarksmester Gædingakeppni Teenager-flok og udtaget til NM Gædingakeppni 2013

Et stort tillykke til alle vore dygtige ryttere med de flotte placeringer,og held og lykke til de to der skal repræsentere foreningen ved NM-Gædingakeppni der afholdes ved Lillehammer i Norge i den kommende weekend.