Sundhed og sygdom hos vores heste

Written on marts 8, 2020 at 21:38, by Categories: Indlæg

Foredrag af 3 timers varighed.

Kurset er på Stutteri Kronplet,  Kjeldsvang 6,  3400 Hillerød den 26/3 og starter kl 18.30 

Hvad er det for forudsætninger hestens krop skal have for at være sund, og hvad er det der går galt når hesten bliver fysisk målbar syg?

Der er en årsag til at hesten udviser symptomer. Hvis vi som hesteejere kan forstå sammenhængen af hestens symptomer, kan der hurtigt sættes ind med støtte til hesten, inden hesten fysisk bliver syg.

Vi vil denne aften komme ind på følgende emner:

Hvordan opstår sygdom

Homøopatisk behandling

Hvad koster det?

Hvad kan jeg selv gøre

Det daglige management

Eksempler på ubalancer – gerne aktuelle problemer fra tilhørerne

Heste eller andre husdyr er faktisk ikke så meget forskellige fra os mennesker. Længe før en sygdom bliver fysisk målbar foregår der en lang række processer som gør at hesten ender med at have en sygdom. Der er altid en masse små symptomer inden det bryder ud i fuldt flor, og det er selvfølgelig bedre at støtte hesten med at overvinde en ubalance, inden det bliver en målbar sygdom.

Behandling med homøopatiske lægemidler er en sikker og ufarlig behandling for hesten. Sammen med bestemte tilskud som understøtter behandlingen, ser vi allerede efter første behandling, som typisk strækker sig over 1-3 måneder, afhængig af belastningsgrad, at hesten er symptomfri.

Der bliver mulighed for at stille spørgsmål under og efter foredraget.

Jeg glæder mig til at møde jer.

Mange hilsner

Charlotte Eicke

Homøopat

Tilmelding på sporti.dk