Opråb fra Ivar

Written on februar 7, 2017 at 06:17, by Categories: Indlæg

Hej Dyrdilmyri medlemmer!

Så er vi alle godt i gang med et nyt år, hvor vi skal tage hul på rigtig mange aktiviteter – ja- man kan vel sige at vi er startet, Ingborg og formanden har allerede afsluttet den første aktivitet Tölt in harmony hos Birgitte og Arne.

Snart melder stævnerne sig og det ville glæde mig, hvis vi i sportsudvalget kunne få et team op og køre m.h.t. de opgaver der er aktuelle ved stævnerne, det hele bliver nemmere når vi løfter i flok ( og sjovere).

Derfor vil jeg gerne opfordre alle i klubben til at finde tid til at engang imellem at bruge nogle timer på vores klub, det er jo os selv det kommer til gode og vi slider ikke dem op der er på bane hver gang jeg tigger om hjælp. På de offentlige medier kan man følge ønsker om flere stævner, ture og kursus, selvfølgelig skal vi lytte til disse ønsker, men det betyder også at vi alle må være mere aktive, hvis Dyrdilmyri skal leve op til de ønsker.

Derfor venner –  jeg mangler cafeteria personale – her spørger i forældre – bedsteforældre – kærester og venner, om det kunne være lige dem, der vil være friske en ½ dag eller mere den 29 og 30 april og så har vi pinsen 3 -4 og 5 juni. Hvis rigtig mange melder sig laver vi flere team, (det ville være et luksus problem, og noget jeg skulle opleve for første gang – men ville elske det)

Næste tjans er stævnespeaker vi afholder et kursus for dem der evt. kunne tænke sig at lære dette, dato kommer her på hjemmesiden og vi finder en god underviser til jer.

På vej er også et sekretariats kursus – der ligeledes vil blive opslået på hjemmesiden.

Lad os gøre denne stævne år til en sjov og spændende oplevelse for os alle og lad os så nyde vores heste og tilfredse ryttere (jeg ved de værdsætter de vi gør for dem)

På stævneudvalgets vegne

Ivar

fogedgaarden@live.dk