Nyheder fra Turudvalget

Written on januar 3, 2019 at 18:20, by Categories: Indlæg

Så blev jeg fyret fra stævnepost, men mig slipper i ikke af med – heldigvis vandt jeg det kæmpe kampvalg ved generalforsamlingen, omkring formandspost i turudvalget og kursusudvalg. Stor tak til jer der støttede mig og til jer der stemte på mig, mod betaling – vi afregner når vi ses næste gang. Jeg vil dog lige indføre at jeg er imod korruption (undtagen når jeg selv er en del af det). NÅ— slut med vrøvl, jeg sysler med mange ideer for os der nyder vores heste og ikke går op i ovalbanerne, jeg håber at kunne være med til at styrke vores klub sammenhold og give mulighed for at lysten til at vi alle yder lidt for Dyrdilmyri, der snart runder 50 år.1. Vores nytårs tur går traditionen tro fra stor P-plads i Tisvildeleje lørdag d. 19 januar mødetidspunkt kl. 11 –virider til Asserbo slotsruin hvor et team vil traktere os med et lettere traktement.

Prisen for dette er 30,- kroner -som indbetales på mobil pay 24887370  mærk indbetaling ”glög”

Tilmelding sker ved at betale på mobile pay.

Jeg barsler med en ture der vil bringe os rundt i vores herlige skove i det nordsjællandske, vi vil få mulighed for at parkere trailere hos medlemmer og blive ført rundt på turen af dem der har deres daglige gang i området. Jeg håber også at kunne etablere besøg på stutterier i området. 

I april vil vi indvie vores nye agility udstyr, her vil vi dyste på Fogedgården og finde den modigste hest der ikke frygter hverken ild eller vand – dato kommer senere. Alle vores medlemmer er velkommen, der vil også være en kort spring rute indlagt i vores private skov, så se bare at få krikken til at lystre.  

Mvh

Ivar