Invitation til Stafetridt ved VM 2015

Written on marts 17, 2014 at 21:25, by Categories: Indlæg

Kære lokalklub-medlemmer

Jeg er af DI blevet bedt om at danne en arbejdsgruppe, som skal stå i spidsen for Stafetridt til VM i Herning i 2015.

Arbejdsgruppen består af Helle Skall, Hobro, Mette Helberg, Karup, Regitze Alshauge, Randbøl, Connie Tøndering, Egtved, Anneli Holm, Rødding og Rose Henriksen, Give.

Vi er klar til at gå i gang med opgaven og vil også samle erfaringer på vores stafetridt fra Viborg til Herning her 2014 Hvor der er NM.

Men vi er bare en kernegruppe, vi skal være mange flere for at løfte den store opgave det er at samle måske 1000 heste fra de nordiske lande i Herning.

(måske er 1000 heste et for stort slag på tasken, men vi skal slå tyskerne, som samlede under 400 til ”Der grosse ritt” i Berlin 2013)

Rytterne kommer fra hele norden og Tyskland ridende til Herning, hvor vi samles i midtbyen og derefter rider ind på VM banen, fantastisk.

Vil I være med til denne utrolige event? Det bliver både spændende og sjovt at være med.

Vi håber at alle danske klubber vil være med til denne opgave, vi skal bruge folk både med og uden hest.

Der er mange forskellige opgaver der skal løses. Rideruter fra nord, syd, øst og vest skal planlægges, i Herning hvor vi skal bo nær VM pladsen, er der brug for mange hjælpere, vi skal være mange organisatorer, så det hele kommer til at fungere og bliver sjovt at være med til.

Du kan allerede nu melde dig som rytter eller hjælper eller en kombination af begge dele. Skriv også hvad du kunne tænke dig at arbejde med. Du kan også få mere info.

stafet

Mange hestevrinsk

Rose Henriksen

kastanjely@mail.dk