Horsemanship kursus d. 9 august med Camilla Regenberg

Horsemanship kursus d. 9 august med Camilla Regenberg

–  Fundament hos rytter og hest

Uanset hvilket niveau men rider på, er den hyppigste årsag til udfordringer mellem hest og rytter huller i fundamentet, og man kan vinde rigtigt meget ved at gå tilbage og struktureret teste og hvor det er nødvendigt sikre kvalitet af byggestenene.

På kurset arbejder vi med vores mentale og fysiske forbindelse til hesten og mod at få flow i kommunikationen, så er smidig og ukompliceret. Hvordan får vi hesten til at vælge os og altid arbejde sammen med os, uanset miljø og ydre omstændigheder? Hvordan kan vi lære præcist at styre energien hos os selv og hesten?

Vi arbejder primært fra jorden, men også fra ryggen efter behov og har fokus på vores kropssprog, evne til intention og centrering.

Camilla tilbyder også kursisterne muligheden for at snuse til Qigong og Tai Chi som redskaber til bl.a. bedre balance, koordination, indre ro og energikontrol. Dagen starter og slutter med en Qigong session og Tai Chi øvelser.

Camilla Regenberg (Horseplanet) er certificeret instruktør i centreret ridning og horsemanshipinstruktør med særlig fokus på start af ungheste og heste med udfordringer. Hun er instruktør i Qigong (kinesisk helsegymnastik) og Tai Chi (kinesisk kampkunst) og bruger teknikker derfra i sin undervisning.

Camilla kan kontaktes direkte inden kurset på camilla@horseplanet.dk hvis der er spørgsmål og særlige ønsker. Hingste kan ikke deltage på kurset.

Tilmelding via Sporti.dk

Tilmelding: http://www.sporti.dk/event/activity.php?id=2291