For sjov-stævnet

Written on juli 3, 2016 at 05:45, by Categories: Indlæg

Kære islandsheste ryttere
Vi i sportskomiteen har lyst til at lave et stævne hvor der er plads til at smile og nyde en øl uden der bliver peget fingre, samtidig er det et stævne der måske kan give jer der ikke rider stævner normalt, lyst til at prøve et “rigtigt stævne” eller sige – det gider jeg godt nok ikke, kort sagt vi skal have det sjovt, MEN ikke glemme konkurrence genet i os alle.
Hvem kan deltage: skovtursryttere, ryttere med en unghest der skal have en på opleveren.
Hvis du ikke er medlem af vores seje klub koster det 100,- kr ekstra + du vil blive sprunget over i cafeteria kø 2 gange.
Hvilke klasser: der rides en 3 – gangs klasse.
Der rides en let tölt klasse, hvor der vises tölt i valgfrit tempo.
Der rides middel klasse tölt med 2 opgave dele først arbejdstempo –herefter arbejdstempo på kortsiderne og tydelig øgning på langsiden.
Der rides en lidt svære tölt klasse, hvor der skal vises arbejdstempo tölt – herefter arbejdstempo tölt på kortsiden og tydelig øgning på langsiden. og sidste del bliver fri tölt (altså fuld speed- det savner vi)
Tilslut rides en 4 gangs klasse hvor der vises tölt –trav – galop- samt pas (pas kan udskiftes med halv omgang skridt)
du kan melde dig til i 2 klasser efter eget ønske. Der afholdes finaler i de klasser der er mere end 10 ryttere i. Vi forventer at lave heat af 2 til 3 ryttere i klasserne. Hvis vejret er med os tænder vi grillen om aftenen og afholder socialt samvær.
– Ivar og sportskomiteen