Det Sjællandske Ungdomsstævne

22. – 23. august 2015

Stævneudvalget for DSU inviterer hermed til det årlige junior- og ungdomsstævne på baneanlægget på Nørregård – Valbyvej 44, 3200 Helsinge d. 22. og 23. august 2015.

Der rides efter RID2015. Stævnet afvikles som et DRL stævne og giver desuden mulighed for point til Ishesteligaen.

Der rides på 250 m. ovalbane.

Der rides i følgende klasser:

Sport A klasser: T.1, T.2, 4.1 og 5.1.
Sport B klasser: T.3, T.4, 4.2 og 5.2
Sport D klasser: T5, T8, 4.3, 4.5 og 3-gang
Børneklasse (op til 10 år)
Der rides B-finaler i klasser med flere end 15 startende ryttere i indledende ridt. Der vil blive redet A-finaler i alle klasser med flere end 4 startende ryttere i indledende ridt. Skulle der være klasser, hvor der ikke rides A-finaler, vil der blive uddelt rosetter i disse på baggrund af karakterer fra indledende ridt.

I T.8 og 4.5 afvikles der separate finaler for juniorer og ungryttere.

Max. antal starter 150 via tilmeldingen. Der vil blive oprettet venteliste.

Vær opmærksom på reglerne om rytterlicens, der betyder at alle ryttere skal købe licens hos Dansk Islandshesteforening, læs mere om reglerne og hvordan du får licens på www.islandshest.dk.

Det er rytterens eget ansvar at rytteren ved tilmelding har den rigtige rytterlicens, i forhold til de klasser rytteren tilmelder sig i. Endvidere er rytteren selv ansvarlige for at de opfylder kvalifikationskrav ved tilmelding til A-klasser.

OBS. Der kræves ikke rytterlicens til børneklassen.

Priser

Startgebyr pr. hest: 325,00 – for en klasse. En ekstra klasse koster kr. 125,-.
Boks pr. hest: 500,00 inkl. 1 pk. spåner.
Fold pr. hest: 150,00
Camping: Gratis
Ved oprykning fra B-stævne til A-stævne opkræves der et ekstra startgebyr pålydende kr.100,-, som betales kontant til sekretariatet inden ny udtagelse i A-klassen påbegyndes.
Generel info

  • En rytter kan kun tilmelde 2 heste.
  • Hingste skal stå på boks i nattetimerne. Hestenes ophold på fold og i boks er på rytterens eget ansvar. Dette inkluderer også fodring og vanding. Husk selv at medbringe hegnsmateriale til folden, samt foder og vandspande til din hest.
  • Både fold og boks skal afleveres udmuget og rengjort, inden man forlader stævnepladsen, er dette ikke gjort fremsendes der en regning på kr. 250,00 til ”synderen”.
  • Når man tilmelder sig stævnet forpligtiger man sig samtidig til at hjælpe til ved stævnet. Man kan på forhånd gøre opmærksom på, hvad man ønsker at hjælpe til med: klargøring, indpisker, ledvogter, og oprydning. Man kan dog ikke forvente at få sit/sine ønsker opfyldt. Der mangler ofte nogen til oprydningen, så det vil være dejligt med flere hænder til dette.
  • Program offentliggøres på klubbens hjemmeside senest 1 uge før stævnestart. Startlister offentligøres aftenen inden stævnestart på facebooksiden Det sjællandske ungdomsstævne 2015, og opslås på stævnepladsen.
  • Der vil være et velassorteret cafeteria på stævnepladsen.
  • Ved framelding med læge- eller dyrelægeerklæring ang. hestens eller rytters sygdom tilbagebetales hele startgebyret. Ved framelding uden læge/dyrlæge erklæring mindre end 10 dage før stævnestart tilbagebetales startgebyr IKKE.
  • Indtjek fredag fra kl. 18.00 til kl. 20.00 og lørdag fra kl. 07.30
  • Stævneleder er Eva Maria Grout.

Sponsorer
Ønsker du at sponsere en præmie eller på anden måde støtte stævnet, så kontakt Eva Maria Grout, glit2706@gmail.com eller mobil 26150128.

Tilmeldingen åbner d. 16. juli kl. 18:00 via SPORTI og lukkes ved 150 starter eller d. 12. august 2015.

Med venlige hilsen
Stævneudvalget

Mødested/startsted
Adresse: Nørregård, Valbyvej 44, 3200 Helsinge, Danmark – [ se kort ]