3/4 kl 19:30 – Aften møde for alle der har lyst til at være hjælper til vores stævner i 2014

Written on marts 17, 2014 at 21:09, by Categories: Indlæg

Med første stævne i april og fem stævner mere i løbet af sæsonen er der nok at tage fat på for os, der har valgt at tage en tørn i stævneudvalget – MEN vi kan ikke alene. Sidste år trak tænder ud på den frivillige skare jeg havde omkring mig. En flok dejlige, glade og positive M.K.`er der knoklede for klubben og gjorde vores stævner hyggelige og attraktive, vi havde det sjovt og godt sammen, tusind tusind tak til jer ildsjæle.

Jeg havde en ide og tanke med denne nye sæson. Jeg vil oprette et team omkring Dyrdilmyri stævner, som kan lave de 6 stævner, vi har besluttet skal afvikles.

Derfor kære klubkammerater, hvis dette skal lykkes indkalder jeg til møde på Fogedgården i vores klublokale torsdag d. 3 april kl.19.30 til 21.00.

Det jeg efterlyser er: alle der har lyst til at give en hånd med og få rørt sig, sammen med glade og positive folk. Vi skal bruge mor og far, bedsteforældre, onkler og tanter, kusiner og fætre, venner og veninder – altså folk der har lyst til at støtte jer og vores klub.

Arbejdsopgaverne er mange , men IKKE spor tekniske eller farlige. Der skal stilles telte op – gøres klar i P-områder samt camping plads – der skal afhentes og opstilles toiletvogne – klargøres med lyd og strøm – opstilles pas udstyr – købes ind til cafeteria og der skal være et team der køre dette, de dage der er stævne – der skal forplejes dommere på bane og i middagspause – der skal åbnes led for rytter og være ansvarlig for collecting ring – dommer sekretære – oprydningshold til afslutning af stævnet.

Se det er et team på ca. 20 personer pr. stævne. Hvor ville det være skønt at have et team på 40 -50 folk således at vi kunne ”sidde over” engang imellem og være nydere på stævnepladsen. Det er en personlig tilfredsstillelse at gøre en forskel – prøv det og lad det være Dyrdilmyri der får glæde af dit initiativ. En vigtig ting omkring dette hjælperteam: ”DU/I SKAL IKKE VÆRE MEDLEM AF NOGEN KLUB FOR AT HJÆLPE OS” Så mød op og giv en tæske god klub endnu mere vind i sejlene, til glæde for sportsridningen og det frivillige initiativ.

Endelig en opfordring til rytterne ved stævnerne: UD OG FIND GODE HJÆLPERE TIL VORT TEAM

Vi glæder os til at se jer alle

Ivar Søborg

Formand for sportsudvalget