Information ang. pinse

Written on maj 8, 2016 at 17:40, by Categories: Indlæg

Kære ryttere

D.10/5 printes startlister ud og samtidig lægges de på vores hjemmeside (Dyrdilmyri.dk  samt pinsestaevnet.dk) så kan der IKKE ændres volter m.m. Herefter følger vi FIPO-reglerne d.v.s. man kan ændre hest eller rytter i den klasse man er med i.

Søndag afholdes traditionen tro en ryttermiddag – vi har igen i år bedt Hasta La Vista komme med deres udsøgte salatbar der bare er så lækker (der er alt hvad man kan ønske sig) hertil vil der være Rødvinsmarineret vildsvin, så kære alle sammen lad os hygge os en stund.

Jeg forventer at middagen starter 19-30 og vi har valgt i år at give “Flying Pace” en pause – de kommer til klubmesterskabet i sept.  Så ang. middagen bestemmer i selv hvornår det slutter.

Til de flittige hjælpere (ikke rytterne) der sætter pinsen af for at knokle for os, er der gratis ryttermiddag, hvis man hjælper 1½ dag. Til jer der giver en ½dag er der vand/øl og en sandwich til frokost eller eftermiddag, endvidere vil der stå køletaske med slik –vand  og kaffe/te i collecting ring og ved ledvogter, disse vil blive fyldt op efter behov.

Til rytterne: vi har et stramt program vi skal igennem – så vær på pletten, når i skal ride – husk ingen heste i publikums område –jeres luftefolde må højest være 5×5 m. eller er der ikke plads til alle.

Omkring bokse: alle der kommer med Hingste skal stå i mobil stald nord for P-plads.

 

Følgende er inviteret til middag søndag aften som tak for deres store indsats ved pinsestævnet:

Dina og Britta – Tine, Line og Pia –Torben W.og Sanne – Christina, Omar og Marianne – Jette og Mogens – Pipper, Henrik, JetteW, Ove, Lizette, Ditte, Niels K. Hannah og Ivar. Jeg vil glæde mig til at føje flere på listen –mangler folk til opbygnings fase af stævnet.

Jeg glæder mig til en spændende pinse  –vi ses–

 

Hilsen Ivar