Klubmesterstab 2019

Written on september 1, 2019 at 20:32, by Categories: Indlæg

Tidsplanen for klubmesterskab 2019

Lørdag den 7. september
10:00Ryttermøde & dommermøde
10.30T2 udtagelse
10.45T1 udtagelse
11.15V3 udtagelse
11.355-gang special udtagelse
11.55Pause / Banepleje (15 min)
12.10T4 udtagelse
12.25T8 udtagelse
12.45Frokost / Banepleje (45 min)
13.30V1 udtagelse
14.25V2 udtagelse
15.00T5 udtagelse
15.20Pause / Banepleje (15 min)
15.35V5 udtagelse
16.10T3 udtagelse
16.40Slut
18.00Rytterfest
Søndag den 8. september
10:00V2 B-finale
10.30T4 A-finale
10.50T2 A-finale
11.10Pause / Banepleje (15 min)
11.25FS A-finale
11.55Frokost / Banepleje (45 min)
12.40V1 A-finale
13.10V2 A-finale
13.40T8 A-finale
14.10T5 A-finale
14.40Pause / Banepleje (15 min)
14.55V5 A-finale
15.25V3 A-finale
15.55T3 A-finale
16.25T1 A-finale
16.55Slut